Het fondsHoe kan ik steunen? Steun aanvragenProjectenContact

Hoe kan ik steunen?

U kunt het werk van de Stichting Vrienden van Effatha op verschillende manieren steunen. Bijna 25 duizend mensen zijn donateur. Jaarlijks geven zij geld. De hoogte van hun bijdrage bepalen ze zelf.
U kunt zich aanmelden als donateur door uw gegevens hieronder in te vullen.

Giften
De Stichting Vrienden van Effatha krijgt regelmatig giften van particulieren, bedrijven en kerkelijke organisaties. Sommigen schenken jaarlijks, anderen eenmalig. Wij zijn erg blij met deze giften. Wilt u uw geld besteden aan een specifiek project van de Stichting Vrienden van Effatha dan kunt u dit kenbaar maken. Op deze site vindt u onder Projecten een overzicht. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact met ons opnemen via info@vriendeneffatha.nl.

Giften aan Stichting Vrienden van Effatha zijn aftrekbaar van de belasting.

Schenken met belastingvoordeel
Wanneer u over een periode van minimaal 5 jaar schenkt aan de Stichting Vrienden van Effatha en dit laat vastleggen in een akte dan is deze periodieke schenking 100% aftrekbaar van de belasting. Moto Z Force ReviewDeze gift staat los van de drempel die de Belastingdienst hiervoor hanteert en is daarom volledig fiscaal aftrekbaar.

U komt in aanmerking voor belastingvoordeel door uw schenking te laten vastleggen in een notariële akte. Dit kunnen wij voor u regelen. De kosten hiervoor betalen wij.

Per 1 januari 2014 hoeft hiervoor echter geen notariële akte meer opgesteld te worden en mogen organisaties  met een ANBI-status, zoals de Stichting Vrienden van Effatha, een onderhandse akte opstellen. Dit scheelt in de kosten.

Wanneer u periodiek wilt schenken of meer informatie hierover wilt, kunt u bellen met ons (telefoon: 06-29548989) of mailen info@vriendeneffatha.nl

Kerkelijke instellingen
De Stichting Vrienden van Effatha heeft vanouds een sterke binding met kerken en kerkelijke organisaties. Regelmatig wordt er voor ons gecollecteerd en ontvangen wij giften van christelijke organisaties. Wij zijn erg blij met deze binding en steun.

Bedrijven
Giften van bedrijven zijn hartelijk welkom. Aan een goed doel schenken bij jubilea of als alternatief voor het jaarlijkse kerstgeschenk komt steeds meer voor. Graag geven wij u informatie over acties die u voor ons kunt organiseren op uw bedrijf.

Nalaten
U kunt ook een deel van uw erfenis nalaten aan de Stichting Vrienden van Effatha. Hiervoor moet u een testament laten opmaken bij de notaris. Meer informatie hierover vindt u op www.notaris.nl.

 

 

Ja, ik help de doven met hulp van de Stichting Vrienden van Effatha


U kunt zich hieronder zonder verplichtingen aanmelden als donateur. Wanneer u uw naam en adresgegevens invult, houden wij u op de hoogte van onze activiteiten. U kunt ons ook machtigen en bedrag van uw rekening af te schrijven. Als u een bedrag en tijdvak invult, sturen wij u een schriftelijke bevestiging. Deze kunt u ondertekend en kosteloos naar ons terugsturen.

Uw gegevens  
Naam *
Straat en huisnummer *
Postcode (1234AA) *
Woonplaats *
Telefoon
E-mail:
Bankgegevens *
 
Ik machtig het volgende bedrag af te schrijven *
Per *
 
Opmerkingen
 
* = verplichte velden
 


Hartelijk dank voor uw belangstelling